Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Terveisiä toimistolta - We have a dream!

Eräs pohjoisamerikkalainen herra kertoi aikanaan suuresta unelmastaan joukolle ihmisiä. Meilläkin on unelmamme ja tavoitteemme.

Juoksuliike on levinnyt talven ja kevään aikana ympäri Suomen aina Oulun korkeudelle saakka. Olemme tehneet paljon töitä uusien toimipisteiden avaamiseksi. Olemme myös oppineet paljon, tehneet virheitäkin.

Meillä on unelma koko Suomen Juoksuliikkeestä, joka energisoi ihmisiä sosiaalisissa liikuntayhteisöissä Suomen jokaisella paikkakunnalla. 

Liikutamme jo nyt suurta, päivä päivältä kasvavaa määrää ihmisiä. Siitä olemme erityisen ylpeitä. 

Tärkeimmän työn teette kuitenkin Te, osallistujat. Kiitos, että juuri Sinäkin olet osa kasvavaa yhteisöämme!

Suurin osa kevään Juoksukouluista on jo täydessä vauhdissa. Ensi viikolla polkaistaan käyntiin myös kevään viimeiset Juoksukoulu Startit Mikkelissä, Klaukkalassa ja Vantaalla.

Myös aiemmin alkaneisiin Juoksukouluihin ehtii vielä ensi viikolla mukaan, mutta kannattaa toimia nopeasti. Eli heti!

Toimistolla katseet kääntyvät hiljalleen jo kesän ja syksyn suunnitteluun. Uusia paikkakuntia on tulossa, ja yritämme tietenkin vahvistaa ja kehittää myös nykyistä toimintaamme.

Seuraamme koko kevään juoksukoululaistemme kehitystä kuvan, tekstin ja videon muodossa. Luvassa on taattua onnistumisen iloa!

Myös kaikki palaute, risut, ruusut ja muutkin kasvit ovat tervetulleita. Voimme kehittyä vain kommunikoimalla avoimesti.

Meidät tavoittaa ainakin Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, sähköpostitse, puhelimitse ja tietenkin kasvotusten.

Jos haluat lähettää meille omia fiiliksiä tai juoksukuviasi, kaikki kanavamme ovat auki. Sosiaalisessa mediassa pöhinää voi lisätä #juoksuliike-häshtägin alle.

Liikutaan, juostaan, kehitytään. Yhdessä ja rakentavalla energialla. Matkamme on vasta alkanut!

Me olemme Juoksuliike!