Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Paikkakunnat

Haluamme saada koko Suomen juoksemaan! Kunnianhimoisena tavoitteenamme on luoda Juoksuliikettä Suomen jokaiselle paikkakunnalle Hangosta Utsjoelle.

Miksi mukaan?

Yli 95% osallistujakyselyymme vastanneista suosittelisi treenejämme ystävälleen mielellään tai erittäin mielellään.

Lukemattomat ihmiset ovat löytäneet treeneistämme kehityksen polun, ylittäneet itsensä ja jääneet koukkuun sosiaaliseen liikkumiseen. 

Porukassa saat varmasti itsestäsi enemmän irti. Kyllähän sitä hyvänä päivänä lenkille lähtee, mutta miljoonat treenit jäisivät tekemättä ilman motivoivaa treeniseuraa. Vaikka lähtiessä tympisi, treenin jälkeen on hymy herkässä!

Kaikki Juoksuliikkeen harjoitukset vetää koulutettu juoksuvalmentaja, joka huolehtii tarkasti konseptoitujen harjoitusten laadusta ja turvallisuudesta. Samoista syistä meille kelpaavat vain paikkakunnan parhaat treeniolosuhteet.

Peräti 90 prosenttia Juoksuliikkeessä mukana harjoitelleista on kokenut kehittyneensä kanssamme. Rakentava rajojen ylittämisen ilmapiiri innostaa meitä kaikkia jatkamaan sinnikkäästi eteenpäin!

Kevään 2017 treenit pyörivät Helsingissä, Espoossa, Turussa, Oulussa ja Porvoossa!

 

Muuta?

Askarruttaako joku asia mieltäsi? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Laita viestiä info@juoksuliike.fi tai vaikkapa Facebookin yksityisviestillä! Palautekin on tervetullutta.

Liity mukaan nopeasti kasvavaan yhteisöömme! Et varmasti kadu päätöstäsi!