Pasila


Toimin­tam­me sisältää neljä tree­ni­jak­soa vuodessa, eli tarjolla on syys-, talvi-, kevät- ja ke­sät­ree­nit.

Vii­koit­tain vaihtuvat har­joi­tuk­set si­säl­tä­vät aina huo­lel­li­sen al­ku­läm­mit­te­lyn, jonka aikana teemme mm. avaavia ja ak­ti­voi­via liikkeitä sekä juok­su­koor­di­naa­tioi­ta.

Jokaisen har­joi­tuk­sen päät­ree­ni­nä on juok­suo­sio, jonka sisältö vaihtelee ta­sai­sel­ta mä­ki­sem­pään maastoon antaen useim­mi­ten mo­ni­puo­lis­ta ärsykettä vauh­ti­kes­tä­vyy­sa­lu­een har­joit­ta­mi­seen.

Har­joi­tuk­siin mahtuu monesti mukaan myös juoksijan voi­ma­har­joit­te­lua ke­hon­pai­nol­la hyö­dyn­täen erilaisia loik­ka­sar­jo­ja ja te­hok­kai­ta li­has­kun­to­liik­kei­tä.


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!Juok­su­lii­ke Pasila - Kesätreenit 2023

 

 

Aika: Torstaisin kello 18:30 - 20:00

Treenipäivät: 8.6, 15.6, 29.6, 6.7, 3.8, 10.8, 17.8, 24.8, 31.8

Tapaamispaikka: Radiokatu 22, Pasilan Urheiluhallin alaovi


 

Kesätreenit ovat suunnattu juoksua harrastaville kuntoilijoille, jotka haluavat saada harjoitteluun uusia ideoita ja haasteita hyvän fiiliksen treeniryhmässä.

Treeneissä tehdään aina huolellinen alkulämmittely, joka vaatii usein mm. 10-15 minuuttia yhtämittaista kevyttä juoksemista ja on minimivaatimus osallistumiselle.

Harjoitukset on suunniteltu erilaiset kuntotasot huomioiden, joten ryhmään voi ilmoittautua kaikki aloittelevista kokeneempiin juoksijoihin.Harjoittelu toteutetaan pääosin upeassa keskuspuistossa, johon pääsemme pujahtamaan suoraan tapaamispaikalta.

Urheiluhallin tilat ovat suljettu kesä- ja heinäkuun ajan. Tiloissa on mahdollisuus vaihtaa ja säilyttää vaatteita/tavaroita sekä käyttää WC:tä treenien yhteydessä taas 3.8 eteenpäin.


Valmentaja: Toni Hellgren / 0407615028 / toni.hellgren@juoksuliike.fi


Osallistumalla Kesätreeneihin saat 20 %:n alennuskoodin seuraaviin SUL:n juoksutapahtumiin:

16.9 Espoo Rantamaraton
24.9 Pääkaupunkijuoksu

Alennus ilmoittautumismaksusta valitsemallesi matkalle (ei maksullisista lisäpalveluista). Saat alennuskoodit kesäkuussa Kesätreenien osallistumismaksun suorittamisen jälkeen.
Hinta: 79 €

  • Ilmoittautuminen on sitova
  • Maksu laskulla, joka tulee sähköpostiin 8.6.2023 (maksuaika 14 pvä)
  • Liikuntasetelit yms. palvelutuotteet eivät valitettavasti käy maksuvälineenä
  • Osallistuminen oikeuttaa sisäänpääsyyn treeniryhmän Facebook-sivulle


Tervetuloa mukaan!